Informatie over Workle.nl

Bent u ook wel eens zoek naar een specialist die voor een goede prijs het werk bij u verricht en ook betrouwbaar is? Dat kan! WORKLE.nl is dé specialisten website van Nederland waar momenteel meer dan 37.000 specialisten staan ingeschreven. Dit kan variëren van een eenmanszaak tot grote bedrijven die ingeschreven staan bij de KvK. U kunt hier eenvoudig én snel een aanvraag indienen bij één of meerdere specialisten bij u in de omgeving. WORKLE.nl zoekt en vindt dan de specialist die het beste aansluit bij uw aanvraag!

HOE WERKT HET?

WORKLE.nl werkt volgens een eenvoudig principe; u plaatst vrijblijvend een aanvraag wat kan variëren van laminaat leggen, een nieuw plantsoen tot een complete verbouwing. Vervolgens zoekt en vindt WORKLE.nl voor u één of meerdere specialisten bij u in de omgeving waar uw aanvraag heen wordt gestuurd. Aan de hand van de aanbiedingen/offertes die u ontvangt, kunt u zelf de specialist voor uw opdracht kiezen op basis van prijs, service, snelheid én betrouwbaarheid.

HOE IS HET ONTSTAAN?

WORKLE.nl is ontstaan met het idee om ook voor kleine en startende bedrijven een eerlijk platform neer te zetten. De ZZP-er of eenmanszaken maken nu net als de grote gerenommeerde bedrijven kans op het ontvangen van offertes en andere aanvragen. WORKLE.nl maakt dus geen onderscheid in bedrijfsgrootte, geld, beoordelingen of andere factoren. Daarnaast bedacht WORKLE.nl een uniek en uitermate slimme techniek waardoor elk bedrijf een offerte of aanvraag kan ontvangen die aansluit met de vraag van de opdrachtgever en ze direct met elkaar te verbinden. De techniek die hiervoor is ontwikkeld is uniek en uitermate slim!

WORKLE.nl leden

Om ervoor te zorgen dat u zaken doet met een goed en betrouwbaar bedrijf, zorgt WORKLE.nl ervoor dat elke inschrijving van een specialist vooraf gecontroleerd wordt op bijvoorbeeld een Nederlandse KvK-inschrijving. Daarnaast zullen de aanbiedingen/offertes ook reëel zijn, dus naast een goede prijs/kwaliteit verhouding, ook een totaalprijs. Denk bijvoorbeeld aan een sloopklus waarbij het materiaal ook wordt afgevoerd en de rotzooi niet achter gelaten wordt. Het gaat om compléte aanbiedingen zonder verborgen kosten of kosten die achteraf pas in beeld komen.

MEER INFORMATIE

Als u vragen heeft of u wilt meer informatie over de werkwijze van WORKLE.nl, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!