Den Design floors in Deventer

Roerstraat 42 - 7417 BE Deventer
- / 06-11245037

Den Design floors

Wilt u een mooie, stijlvolle en onderhoudsvrije vloer? Dan is een gietvloer of PVC vloer de juiste keuze. Den Design Floors is hierbij uw partner om samen met u de juiste keuze te maken voor een soort gietvloer of PVC vloer. Wij denken met u mee, hebben oog voor design en doen net dat stapje extra.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn naadloos, uv-stabiel en vloeistofdicht en zeer geschikt i.c.m. voerverwarming. Hierdoor zijn gietvloeren uitermate geschikt als vloerafwerking in bijvoorbeeld woonhuizen, kantines, musea en showrooms. Gietvloeren zijn er in vele soorten en variaties, waardoor de mogelijkheden qua stijl en vormgeving eindeloos zijn.

PVC Vloeren

VC Vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Met onze pvc collecties bieden we naast mooie, comfortabele en hoge kwaliteit vloeren net dat beetje extra. Onze pvc vloeren zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. Dit maakt deze producten geschikt voor zwaar projectmatig gebruik, zoals woonhuizen, winkels, kantoor,scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Doordat ze geschikt zijn voor intensief gebruik zult u er extra lang woonplezier van hebben!

Wandafwerking

Ook voor het afwerken van uw wanden kunt u perfect terecht bij Den Design Floors. Een mooi afgewerkte wand maakt uw huis, badkamer, kantoor of winkel helemaal af.

Eén van onze specialiteiten is de 'Beton Cire'. Deze wandafwerking is niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Deze wandafwerking is uniek, geeft een huiselijke sfeer en is tevens vloeistof dicht. Hierdoor is deze wandafwerking in alle ruimtes toe te passen.

Meer vloerleggers in Deventer en omgeving van Den Design floors kunt u vinden onder de kaart op deze pagina.

Den Design floors
Roerstraat 42
7417 BE Deventer
-
06-11245037
KvK-nummer: 57161437

Contact formulier voor Den Design floors