De abonnementen van Workle.nl

Op WORKLE.nl kunt u zich gratis en geheel vrijblijvend als specialist inschrijven en onbeperkt aanvragen ontvangen. Let wel, dit zijn alleen aanvragen binnen een straal van 5 kilometer rondom uw vestigingsadres. Wij noemen dit de zogenaamde 'BRONZEN' specialisten! Wellicht zijn niet alle aanvragen interessant voor u en bent u ook op zoek naar wat grotere opdrachten! Of u bent niet alleen geinteresseerd in een aanvraag 'uit de buurt', maar juist in opdrachten die zich wat verder van uw vestigingsadres bevinden. U kunt uw abonnement dan upgraden en profiteren van de daarbij behorende voordelen!

Uw voordelen bij een abonnement:

Profiteer van uw voordelen bij de verschillende abonnementen.

  • U ontvangt onbeperkt interessante aanvragen.
  • U wordt getoond op diverse plekken en pagina's.
  • U ontvangt aanvragen inclusief klantgegevens via e-mail.
  • Géén verborgen kosten.

Welke abonnementen zijn er?

U hoeft niets meer te missen wanneer u kiest voor een abonnement bij Workle.nl. Een abonnement dat één jaar lang geldig is. Kies uit een van de volgende 4 abonnementen: 
het gratis 'BRONZEN' abonnement waarbij u aanvragen binnen een straal van 5 kilometer ontvangt. Het 'ZILVEREN' abonnement met aanvragen binnen een straal van 10 kilometer. Het 'GOUDEN' abonnement met aanvragen binnen een straal van 30 kilometer. Als laatste het 'PLATINUM' abonnement waarbij u dagelijks landelijke aanvragen ontvangt. Bij alle abonnementen krijgt u overigens alle klantgegevens over de e-mail en u kunt zelf kiezen welke aanvragen voor u interessant zijn!

  1. Brons € 0,- p/m*. Onbeperkt aanvragen binnen een straal van 5 kilometer.
  2. Zilver € 7,50 p/m*. Onbeperkt aanvragen binnen een straal van 10 kilometer + 20% vaker getoond op diversen plekken en pagina's 
  3. Goud € 15,- p/m*. Onbeperkt aanvragen binnen een straal van 30 kilometer + 30% vaker getoond op diversen plekken en pagina's.
  4. Platinum € 30,- p/m*. Onbeperkt landelijke aanvragen 40% vaker getoond op diversen plekken en pagina's.

Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden m.b.t de abonnementen te bespreken. *De abonnementen worden jaarlijks in rekening gebracht. 

Hoe eenvoudig werkt het?

Bij het inschrijven kunt u eenvoudig aangeven in welk abonnement u bent geinteresseerd. Wilt u enkel een vermelding op WORKLE.nl én aanvragen binnen een straal van 5 kilometer ontvangen, kies dan voor het BRONZEN abonnement. Het inschrijven neemt slechts enkele minuten in beslag. Nadat u zich heeft ingeschreven worden uw gegevens gecontroleerd en zal uw vermelding geactiveerd worden.

Heeft u al een abonnement?

Wanneer u bij ons bent ingeschreven krijgt u standaard het 'BRONZEN abonnement' toegewezen. Dit betekent dat u gratis op WORKLE.nl vermeld staat met uw bedrijfsgegevens. Wilt u uw abonnement upgraden en profiteren van de vele andere voordelen? Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

U kunt zich HIER INSCHRIJVEN.